Elevernas vinnardrinkar publiceras sedan 2012 på vår facebooksida, Cocktailskolan Sverige. Varmt välkomna!

Om en elev syns här med en egen intervju, så har eleven utmärkt sig genom att vinna tävlingen som hålls på skolan i slutet av varje kurs. Då presenteras elevens drink med dess recept här på hemsidan. För varje intervju kan ni hitta elevens vinnande drink, och vid varje drink kan ni hitta till elevens egen intervju om sin tid på Cocktailskolan. Från och med februari 2012 har vi börjat med att publicera vinnardrinken på vår facebooksida!

Mariette Jacobson

Mariette Jacobson

Utbildades i Malmö, september 2006

Mariette vann med Munkarna frÃ¥n Tibet, receptet kan ni läsa här.

Hur kom du i kontakt med Cocktailskolan?

Annons i Metro.

Varför ville du bli bartender?

Jag tyckte jag hade åldern inne.

Varför valde du Cocktailskolan?

Såg annonsen, det var ett bra bemötande när jag ringde.

Är du nöjd med utbildningen du fick hos oss?

Ja, ja. Har varit jättekul. Mycket nytt som jag inte visste innan.

Vad är det bästa med kursen tycker du?

Det bästa är nog mitt nya intresse: att blanda drinkar. Och att få stå på andra sidan bardisken.

Vad vill du säga till de som funderar på att börja hos oss?

Tänk inte utan bara gör det.

sideContent top
1 2

Sofia Jarl

Utbildades i Göteborg

Crunk Juice

Läs receptet här

sideContent bottom
sideContent top
1 2

Josefine Larsson

Utbildades i Göteborg

Berrie Dream

Läs receptet här

sideContent bottom
sideContent top
1 2

Marina Larsson

Utbildades i Göteborg

Corniés Caramel

Läs receptet här

sideContent bottom
sideContent top
1 2

Johan Bruce

Utbildades i Göteborg

Joddla med Siv

Läs receptet här

sideContent bottom
sideContent top
1 2

Niclas Jonasson

Utbildades i Göteborg

Red Lips

Läs receptet här

sideContent bottom
sideContent top
1 2

Frej Bergman

Utbildades i Göteborg

Dark Defender

Läs receptet här

sideContent bottom
sideContent top
1 2

Beatrice Stenstöm

Utbildades i Göteborg

Papaya

Läs receptet här

sideContent bottom
sideContent top
1 2

Linnéa Karlsson

Utbildades i Göteborg

Frusen Kristall

Läs receptet här

sideContent bottom